Els serveis de la residència Paradís del Mar ofereixen al resident una assistència contínua i permanent, amb atenció i seguiment personalitzats amb la finalitat de millorar la qualitat de vida i proporcionar el major benestar. L’eix principal de la nostra activitat és l’atenció centrada en la persona dirigida a les persones majors que viuen en Paradís del Mar, per això les tasques de la residència s’organitzen cap a aquesta finalitat.

Adaptem l’organització del centre a les necessitats de cada resident i no al contrari, com passa en algunes ocasions. Sabem que aquestes necessitats van canviant al llarg del temps i avaluem de manera constant les situacions que es generen per a adaptar-nos a les noves demandes. Per aquesta raó, les teràpies i tallers que realitzem amb els nostres usuaris són fonamentals per a intentar frenar, en mesura del possible, l’avanç de malalties com l’Alzheimer o el Párkinson. Per a donar resposta a aquestes necessitats els professionals s’organitzen en diferents processos assistencials:

Processos de salut i autonomia: L’objectiu principal és el de promoure la salut dels residents per a millorar la seva qualitat de vida, garantint l’atenció sanitària.

 1. Procés de relació: L’objectiu principal és el de promoure la integració al centre sense desvincular-se de les relacions externes, mitjançant activitats.
 2. Procés d’hostaleria: L’objectiu principal és el de facilitar el confort i la seguretat a tots els usuaris del centre.
 3. Serveis generals: El personal de recepció i administració són les persones que acullen en un primer moment les visites al nostre centre.
 4. Processos d’atenció directa: Avaluació contínua de l’evolució de la salut física i cognitiva dels nostres usuaris.
 5. Processos d’atenció indirecta: Acompanyament a les famílies per a formar equip a l’hora d’afrontar les diferents patologies.

 • MEDICO-ASSISTENCIALS

  Servei mèdic i d’Infermeria, servei de Psicologia, servei de Fisioteràpia i Teràpia Ocupacional, servei d’Animació Sociocultural i servei de Treball Social.

 • GENERALS

  Servei de cuina i bugaderia.

 • ADICIONALS

  Servei religiós, perruqueria, podologia, reflexoteràpia i acompanyament.

Altres serveis

Oferim un servei de menjar a domicili que consisteix en portar un menú personalitzat (per a celíacs, vegetarians, hipertensos, intolerants a la lactosa, etc.) , variat y equilibrat a persones amb problemes de mobilitat, autonomia o salut.

EEl servei s’ofereix diàriament i s’entrega al domicili en adequades condicions de qualitat i higiene, per a garantir la cobertura de les necessitats nutricionals.

El nostre objectiu es garantir una alimentació sana i equilibrada dels usuaris del servei, potenciant l’autonomia personal i la millora de la salut. Prevenint situacions de risc.

Tots els menús estan preparats a les nostres instal·lacions i repartits a diari a Pineda de mar (no vàlid per a altres poblacions).

Vols més informació? Tens preguntes sobre els nostres serveis? Contacta amb nosaltres sense compromisos, estarem encantats d’ajudar-te.

This post is also available in: Spanish