Centre de Dia

Un Centre de dia és un servei pensat per a aquelles persones grans que necessiten que se’ls estimuli de manera cognitiva, però que encara poden valer-se per si mateixes, en un cert grau. Les teràpies i tallers en el Centre de Dia cobren una importància essencial, ja que és l’espai en el qual més s’ha de treballar per a poder retardar, en mesura del possible, l’avanç d’una possible deterioració cognitiva incipient. A més, el nostre Centre de Dia està integrat dins de la nostra residència, perquè els usuaris puguin gaudir de les nostres instal·lacions de manera plena, amb accés a tots els professionals que conformen el nostre equip.

El nostre Centre de dia ofereix un servei diferent de suport a usuaris i familiars, ja que hi ha la possibilitat de combinar el gaudi dels serveis de Centre de dia, amb ingressos temporals per al descans de les famílies. És a dir, un usuari de Centre de dia, sempre que tinguem places disponibles, podrà passar caps de setmana o períodes més llargs dormint en Paradís de la Mar, perquè les famílies puguin disposar del temps que necessitin, amb la confiança i tranquil·litat que es familiar estarà en les millors mans en Paradís del Mar, ja que som una referència del saber fer amb els nostres grans a Pineda de Mar.

Transport propi

Sabem que el temps és un dels béns més preuats en aquests temps, a més de la salut. Per aquesta raó, en Paradís del Mar, posem a la teva disposició un servei de transport propi adaptat per a recollir en el domicili als usuaris a Pineda de Mar. A més, també oferim la possibilitat de portar de nou, a la tarda, als usuaris als seus domicilis. Per serveis com aquest, som una referència d’atenció centrada en la persona a Pineda de Mar.

Objectius:

Els objectius que tenim són diferents en funció de cadascun dels nostres residents. Seria impossible establir els mateixos objectius per a tothom, ja que les necessitats són totalment diferents, en funció de les patologies o la relació amb les famílies. Per aquesta raó, encara que els objectius són individuals, hem d’establir unes bases generals sobre les quals construir l’individual. Per aquesta raó, en Paradís del Mar hem construït la base general sobre la qual construir un tractament individual, que es fonamenta en:

1. Oferir atenció de qualitat.
2. Facilitar la permanència de la persona en el seu entorn familiar.
3. Oferir suport als familiars.
4. Fomentar l’autonomia personal.
5. Transparència en la gestió.

El Centre de dia està obert de Dilluns a Diumenge amb horari ampli i flexible, perquè siguem nosaltres els que ens adaptem a tu i no al contrari.

Activitats

Les activitats, dins d’una residència, són aquells esdeveniments que donen color i vida al dia a dia. És essencial celebrar-ho tot, compartir-ho tot i dotar de benestar a aquesta etapa que compartim amb els nostres usuaris. Seria impossible detallar totes les activitats que realitzem en Paradís del Mar però, aquí enumerem una petita mostra de les nostres activitats:

• Celebració de festes d’aniversari
• Participació de les festes del poble
• Manualitats
• Berenars al pati.
• Bingo.
• Passejades i sortides per Pineda de Mar.
• Jornades gastronòmiques.
• Teràpia amb animals.
• Excursions durant tot l’any.

 

Vols més informació? Tens preguntes sobre els nostres serveis? Contacta amb nosaltres sense compromisos, estarem encantats d’ajudar-te.

This post is also available in: Spanish